Se nogle af de pilatesredskaber, vi skal bruge

Nu hvor der er en uge til første hold i “Bevidst bevægelse” sidder jeg i mit studio og gør mig klar til at øve programmet igennem, men inden jeg starter, vil jeg lige vise de pilatesredskaber, som jeg glæder mig til at bruge sammen med jer.

På min højre side har jeg en foamroller, som vi på et tidspunkt skal lege med, og på min venstre side ligger en yoga-block. Ved siden af ligger min notesbog, hvor jeg har skrevet noter ned omkring, hvad jeg gerne vil nå igennem i de første holdtimer. Jeg vil nemlig gerne have et program, som jeg kan følge – men jeg er også altid klar til at improvisere – det vil sige tilpasse niveauet både op og ned, så hver enkelt deltager på holdet kan få netop den træning, de har brug for på dagen.
Det med at tilpasse træningen, er noget jeg har stort fokus på, for på den måde kan du både presse dig selv, når du føler dagen er til det, men du kan også stadig få en god bevægelsestime ud af, hvis du fx vil skåne dig selv fra skader e.lign.

Stropper og redondo bolde

Ovre i hjørnet har jeg en kurv stående med stropper og redondo bolde.

Redondo bolde er bolde, som ikke er pustet så hårdt op, men de kan have en masse vægt på sig, så de kan lægges under lænden eller ryggen. Derved får man intensiveret træningen og alle de små stabiliserende muskler i core og ryg bliver aktiveret – og så er det bare super skånsomt. Dem glæder jeg mig også til at vi skal tage i brug.

I kurven ved siden af ligger en stak bløde tæpper til at lægge over os hen omkring slutningen af bevægelsestimen.

Åbent hus i Move & Mind Studio nærmer sig

Jeg holder åbent hus på lørdag den 30. april, og så starter holdene allerede på mandag den 2. maj. Jeg kan lige nu se, at der er ved at være booket tider på de første hold – både mandagsholdet og onsdagsholdet, og der er også allerede booket på det første søndagshold om formiddagen den 15. maj.

Husk at I meget gerne må gå i dialog med mig, så jeg kan høre hvad I har brug for. Jeg er her for jer  🙂  Vi ses ❤️.