Få forskellige videopakker med online forløb hjem i din stue

Move & Mind Studio har forskellige videopakker, hvor forløbene er sammensat ud fra forskellige temaer, fx introforløb, tag Move & Mind med på din ferie og hvis du har ondt i kroppen.

Pakker sat sammen til dig, så de giver mening for dig. Der vil løbende komme flere pakker til, og skriv endelig til mig, hvis der er noget, du mangler.

Forløbene kan købes enkeltvis – men har du investeret i ALL IN medlemskab er de alle gratis tilgængelige for dig

Move & Mind STudios videopakker

Move & Mind på stuegulvet

Move & Mind på stuegulvet


Her får du alt alt det bedste fra holdene studiet – derhjemme i din stue. Når det passer dig.
Du får 8 videoer (2 Bevidst Bevægelse, 2 pilates og 4 SLOW), og de varer mellem 25 og 45 minutter alle sammen. Og ønsker du længere tid til at lande og grounde – eller til at strække ud og meditere, har jeg inkluderet videoer til netop dette separat.
Du har ikke brug for redskaber, men har du øjenpude, tyngdepude eller måske en pilatesbold eller en yogapølle, kan du bruge disse ved enkelte videoer.

Move & Mind på stuegulvet eller med på ferien koster 350 kr.

Smertefri

Når muskler spænder op, har de brug for ro, blid bevægelse og stræk, der ikke er for intensive. Altså stræk, der giver din krop mulighed for at slappe af lidt af gangen. Og du har selvfølgelig brug for at vide, hvilke stræk der er særligt gode for bestemte områder af din krop. Så har du en krop, hvor du ofte har ondt i lænden, nakken, skuldrene, ryggen, ballerne eller hofterne, er dette videopakken til dig.
Du får 5 videoer med blide yinyoga stræk. Videoerne hedder: ‘hofte og baller’, ‘ondt i ryggen’, ‘skulder, lænd og hofter’ samt ‘ nakke og skuldre’.

Du får lindring, ro, blødhed og afspænding – altsammen for kun 250 kr. 

Sådan foregår det

Når du investerer i en videopakke, får du med det samme adgang til videoerne på min online platform. Denne fungerer også som en app, som du kan downloade til din enhed.

Du bliver i købsvinduet bedt om at oprette dig som bruger, og din selvvalgte mail og adgangskode er nu dine loginoplysninger.

I app’en vil alle dine videoer nu være tilgængelige – med mindre der er tale om et forløb, hvor der frigives videoer over tid. App’en husker, hvor du er kommet til i dit overblik, og fra app’en kan du også finde alle mine forløb, købe klippekort til hold eller workshops og meget andet.

Har du spørgsmål til, hvordan APP’en og dine videopakker fungerer, kan du læse mere her

sådan får du adgang til alle videopakker

Vil du have adgang til det hele?

Med medlemskabet ALL IN får du adgang til ALLE videopakkerne!
Du får også adgang til Move & Mind Studios online videobibliotek, hvor du kan søge i videoerne; forskellige hold, varighed, niveau og brug af redskaber.
Og så får du også GO NUTS LIVESTREAM, altså du kan være med på ALLE livestream hold HVER måned

Fornavn
Efternavn
Email
Besked
Formularen er sendt
Der er sket en fejl ved afsendelse af formularen. Vær venlig at gennemgå felterne igen.
Indkøbskurv
Scroll to Top