Book Louise

Ønsker du at booke mig til at undervise, skal du blot kontakte mig

Jeg har erfaring med at undervise fx i starten af en polterabend, til veninde-hygge i sommerhus, til en fødselsdag i studiet, til firma-events og som opvarmning til større motionsarrangementer.Jeg tilbyder også ene-undervisning.

Jeg medbringer altid et godt humør og sjove øvelser, og jeg har masser af udstyr i studiet til 10 personer, som jeg også kan tage med ud af huset.

Jeg kan designe et program, der passer til netop jer – og hvis I har lyst til, at jeg også inddrager mine kompetencer som diætist og psykoterapeut, er det også muligt

Kontakt mig for at høre, om jeg er ledig til jeres næste arrangement

Vores gode veninde fyldte 50 og hun skulle have en helt særlig gave. Vi bookede derfor Louise til et privat arrangement i studiet. Vi samlede 7 venner som sammen var med til den perfekte oplevelses-gave.

Louise sammensatte et program som vi alle kunne være med på trods forskellig niveau og tilgang til yoga. Vi havde en sjov og dejlig fælles oplevelse sammen. Vores veninde var begejstret og fik tilmed 3 gratis klip som en ekstra fødselsdagsgave.
 
At booke Louise privat og lade hende være guide og vært for en meget personlig gave kan bestemt anbefales

– Louise & Rasmus

Jeg havde svært ved at føle om mit åndedræt var ”rigtigt” i forhold til øvelserne, og Louise tilbød en ½ times privat session.

Det at sidde alene med Louise gjorde en kæmpe forskel!


Vi gennemgik vejrtrækningsteknikkerne, og der var tid og ro til at prøve flere forskellige teknikker.

Det bedste er, at jeg er blevet meget mere bevidst om, hvordan jeg bedst kan understøtte den vejrtrækning ,som er bedst for mig i øvelserne.

Jeg er nu meget mere bevidst om bare at være i øvelsen uden, at jeg skal have fokus på mit åndedræt. Det har gjort min tilstedeværelse i øvelserne meget mere fri.

– Helle

Vi valgte at booke Louise, da jeg synes, Louise er dygtig og har den helt rette ro. Vi er en gruppe veninder, hvor vi er på forskellige niveauer ift. Yoga og her passede Louise perfekt ind, da Louise er god til at guide så alle niveauer kan være med

– Camilla

Kontakt mig

Fornavn
Efternavn
Email
Besked
Formularen er sendt
Der er sket en fejl ved afsendelse af formularen. Vær venlig at gennemgå felterne igen.
Indkøbskurv
Scroll to Top