oM HOLDENE

Du kan booke dig ind på alle de timer, du vil, og du bestemmer selv, om du vil betale pr. gang eller om du vil benytte et klippekort.

Herunder ser du beskrivelsen af hold, og nye vil komme til.

BEVIDST BEVÆGELSE

Bevidst bevægelse er en blanding af pilates, yoga og mindfulness. Holdet er til dig, der vil styrke din krop, arbejde med dit åndedræt og lande i dig selv.

Du guides gennem timen gennem øvelser, der styrker din kerne – din mave, din ryg, dit bækken og dine hofter, og her er både statiske øvelser fra pilates og flow sekvenser fra yoga. Niveauet i øvelserne kan jeg både skalere op og ned, så du netop får det niveau, du har brug for.

Timen sluttes af med 10 minutters afspænding og meditation, der kan bestå af lækre stræk, åndedrætsøvelser, kropsscanning og meditation.

LÆS MERE OM PILATES OG YOGA

pILATES

Kom med på denne lækre time, hvor vi starter med rolige stræk, vejrtrækning og at vende opmærksomheden indad. Herefter guides du gennem pilates øvelser med fokus på at styrke din core, din ryg, dine ben og arme, og timen afsluttes med 10 minutters afspænding, der kan bestå af lækre stræk, åndedrætsøvelser, kropsscanning og meditation – så du er klar til resten af dagen.

Vi kan bruge klassiske pilates-redskaber som redondo-bolde og foamrollere.

sLOW

SLOW er en time med fokus på blide bevægelser og stræk, dybe vejrtrækninger og meditation. Det er alt det bedste af det rolige fra pilates, yoga og mindfulness, hvor dit nervesystem er i fokus. Holdet er altså til dig, der vil lande i din krop og dig selv og nulstille dit nervesystem.

Du guides til at lande på måtten gennem vejrtrækningsøvelser og meditation, og herfra guides du igennem blide bevægelser og stræk i siddende og liggende stilling. Strækkene holdes ofte i noget tid, som du kender det fra yin yoga og pilatesmind.

Timen sluttes af i hvilestilling.

SE VIDEO OM SLOW-HOLDET HER

WEEKEND FORKÆLELSE

Weekend Forkælelse er det bedste fra alle verdener!

Holdet varer 1,5 time og indeholder 50 minutters Bevidst Bevægelse og 40 minutters SLOW. Vi starter med at grounde og lave en kropsscaning. Herefter får du arbejdet din krop igennem via lækre flowsekvenser fra yoga og særligt ryg- og maveøvelser fra pilates. Og vi overgår til blide yin yoga stræk for bindevævet og for at skabe ro i nervesystemet.

Vi lander på måtten, og det sidste stykke tid af timen ligger du i hel ro og med nærvær med dig selv.

Indkøbskurv
Scroll to Top