Praktiske oplysninger

Kan jeg få en gratis prøvetime?

Du har mulighed for at få en gratis prøvetime i studiet eller til livestream hold ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Her modtager du en helt særlig rabatkode, der giver dig 100% rabat på din første time.

Tilmeld dig Move & Mind Studios nyhedsbrev her – og få en rabatkode til din første prøvetime i studiet 

Tilmeld dig Move & Mind Online’s nyhedsbrev her – og få en rabatkode til din første prøvetime til et livestream hold hjemmefra

Hvor kan jeg parkere?

Du må desværre ikke holde foran huset, men der er masser af parkeringspladser
50 meter væk på Kildevej og 100 meter væk ved busstoppestederne (på Byvej og Travegårdsvej).

Offentlig transport

Bus 326 og 322 kører næsten lige til døren.

Hvor mange deltagere kan der være på et hold?

Der kan være op til 11 deltagere pr. hold i studiet, med mindre holdet også livestreames. Et livestreamet hold har plads til op til 8 deltagere.

Livestream hold har ikke begrænsninger på antal deltagere

Ved udendørs undervisning i haven kan der være 16-20 stykker i haven.

kan hold blive aflyst?

Ja, hold kan aflyses ved sygdom hos underviseren eller hvis der er for få deltagere på et hold. Også livestream hold kan aflyses ved for få deltagere. I dette tilfælde vil du modtage en sms eller email om aflysningen inden kl 12 på dagen for holdet (hvis der er tale om et aftenhold). Hvis der er tale om et morgen/formiddagshold vil aflysningen finde sted så hurtigt som muligt.

Ved aflysning af et hold sættes dit klip tilbage på din konto. Er der tale om GO NUTS Livestream medlemskabet, vil der ikke være erstatning for et aflyst hold.

Hvordan fungerer app’en, booking systemet, livestream, tilmelding/frameldning af hold?

Alle spørgsmål vedrørende holdplanen og APP’en får du svar på i ‘Find rundt på app’en’, så smut herhen for spørgsmål af mere teknisk karakter.

Find rundt på app’en

Hvad er der af ting til rådighed i studiet?

Studiet har mange redskaber til rådighed, der traditionelt bruges i yoga og pilates. Der er

– træningsmåtter
– foamrollere
– redondobolde/små pilatesbolde
– yogapøller/boulster
– yogablokke
– yogastroppe
– tæpper
– øjenpuder
– tyngdepuder
– massagebolde
– theaband elastikker
– frisk koldt vand, te på kanden og lækker, rolig musik til træningen

Derudover er to af væggene i studiet med spejle, og her er der mulighed for at trække forhæng for.

For at komme ind i studiet skal du igennem min diætist- og terapiklinik, og her skal du stille skoene, tasken og jakken.

Der må ikke være mobiltelefoner med inde i studiet, og telefoner skal være på lydløs (uden vibration), så alle får en god og uforstyrret oplevelse. Dette gælder også diverse smart-watches.

Kan jeg købe redskaberne i studiet?

Det er muligt at købe yogaudstyr fra Simple Days samt massagebolde, pilatesbolde, øjenpuder, tyngdepuder samt øko yogasokker i studiet.

Køber du redskaber, mens du er i studiet, kan du benytte mobilepay nummer 996688.

Du kan også købe udstyr online og enten afhente det i studiet eller få det sendt hjem til dig.

Se Move & Mind Shop her

Kan jeg købe klip og klippekort i studiet?

Yes. Du kan både købe klip/klippekort online via booking systemet og i studiet. I studiet skal blot du benytte mobile pay nummer 996688 og skrive i emnefeltet, hvilke klip/klippekort du ønsker at købe. Så sætter jeg klippene ind på din konto, hvor du altid vil kunne se et overblik over dine klip og tilmeldte hold.

Se priser for Klip og klippekort til studiet og online her

Find online bookingsystemet her.

Kan jeg klæde om og gå i bad på stedet?

Der er desværre ikke omklædnings- og badfaciliteter på stedet, så du skal komme omklædt.

Der er et badeværelse, men det er ikke egnet til omklædning.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan deltage på et hold alligevel?

Hvis det viser sig, du ikke kan deltage på et hold alligevel, så kan du få klippet tilbage, hvis du afmelder dig senest 24 timer før. Dette gør du i booking systemet.

Finder du ud af, at du ikke kan deltage under 24 timer før timen starter, kan du desværre ikke få dit klip retur. Du må meget gerne informere mig, hvis du ikke kan deltage på dagen, da jeg så kan tildele pladsen til en anden. Du er også velkommen til at give din plads til en anden – du skal blot informere mig på mail eller sms omkring dette:

mail@louiserostgaard.dk

Tlf. 22486667 (en sms er okay).

Kan jeg komme på venteliste til et hold?

Ja, der er venteliste til hold i studiet. Deltagere skal melde fra holdet senest 24 timer før, at holdet starter. Gør de dette, rykkes den første på ventelisten automatisk over på holdet. Du vil både modtage en mail og en sms, hvis du er blevet tildelt plads på et hold fra ventelisten – du skal dog være tilmeldt notifikationer fra APP’en for at modtage disse. Får du tildelt plads, har du ligesom alle andre mulighed for at afmelde dig holdet, indtil 24 timer før holdet starter.

24 timer før et hold starter, slettes ventelisten. Det kan være, at deltagere springer fra efter denne tidsfrist, og her anbefales du at holde øje med holdplanen for, om der kommer en ledig plads.

Hvad hvis jeg ikke kender til yoga, pilates, yinyoga og mindfulness?

Så fortæller du bare mig, at du er ny.

Senere vil der være intro-hold, men indtil de kommer, kan begyndere og mere øvede sagtens være på samme hold. Jeg er teknik-nørd kombineret med at være menneske-kender, og jeg bruger undervejs i timerne en del tid på at fortælle om, hvilke teknikker vi benytter, og hvad du derfor skal være opmærksom på i din krop. Jeg går også rundt mellem deltagerne og støtter og retter stillingerne nænsomt.

Generelt gælder det for yoga og pilates, at vi har fokus på:

vejrtrækningen (jeg guider dig, og du kan ikke som sådan gøre det forkert – du skal finde den vejrtrækning, der passer dig)
dine skuldre og den øverste del af din ryg
din nakke
din brystkasse
din core – særligt den inderste mavemuskel
din lænd
din bækkenbund
dine knæ

Alt sammen fokuspunkter, så du kan passe godt på din krop undervejs i bevægelserne

Du kan se en teknikvideo, jeg har lavet, her.

Hvad hvis jeg har skader?

Hvis din læge eller fysioterapeut siger god for, at du kan gå i gang med at træne, så skal du blot fortælle mig om skaderne.

Jeg har mange års erfaring med at tilpasse træningen til de skader og skavanker, deltagerne har, så hvis jeg kender til den, kan jeg tilpasse dagens bevægelse til netop dig og din krop. Hver øvelse byder på mange variationsmuligheder, og nogle gange er det en helt anden øvelse, du har brug for.

Vær dog obs på, at jeg ikke har skåne-hold i studiet. Jeg kan dog anbefale dig andre studier, der har skåne hold i nærområdet. Derfor:

Det er en klar fordel for dig, hvis du kan stå på alle fire – evt. med tæpper under knæ, og hvis du kan bevæge dig herfra til løftede knæ og dine hofter op mod loftet, så du står i en trekant (‘hunden nedad’). Det er også en fordel for dig, hvis du kan ligge på maven.

Kom og snak med mig, hvis du er gravid, er hybermobil, er helt ny ved træning, har angst eller har det svært i din krop og gerne vil prøve at bevæge dig på mere selvkærlige måder. Kom og snak med mig, så vi sammen kan finde gode løsninger for netop dig.

Jeg er dog ikke fysioterapeut, så jeg vil sende dig videre til din læge eller fysioterapeut, hvis du fx er i tvivl om, hvad du må, om du er klar til bestemte øvelser etc.

Kan jeg give et klip til en anden?

Ja, du kan faktisk både bruge dit klippekort til at betale for en anden, og du kan overgive hele dit klippekort til en anden. I begge tilfælde skal de være oprettet i booking systemet, og du skal kontakte Move & Mind Studio, og jeg vil sørge for det.

Kontakt: mail@louiserostgaard.dk

Hvor lang tid gælder klippekort? og Kan jeg få penge tilbage for klippekortet?

Du kan desværre ikke få penge tilbage for klippekort. Men du har et helt år til at bruge 10 klip og et halvt år til at bruge 5 klip. Køb af et enkelt klip gælder i 60 dage.

Du har også mulighed for at overgive klippekortet til en anden – læs mere herunder.

Kan jeg give mit klippekort til en anden?

Ja, det kan du. Personen skal være oprettet i online booking systemet, og herefter skal du blot kontakte mig, og jeg vil sørge for, at kortet overgives til den person, du ønsker.

Hvad hvis jeg er gravid?

Hvis du er gravid, så er der masser af muligheder for at variere øvelserne. Hvilke øvelser du kan lave og hvilke du skal have erstattet af andre øvelser, er afhængig af, hvor langt du er henne, om du kan ligge på maven, om du har fået bækkenløsning osv. Så fortæl mig, du er gravid, og så tilpasser jeg øvelserne til dig.

Det gælder generelt for gravide, at du frigiver mere af hormonet relaxin (for bla. at udvide bækkenet og gøre plads til babyen). Dette kan gøre dig mere mobil end sædvanligt, og du har brug for en ekstra opmærksomhed på ikke at træne yderstillinger. Derudover skal du være opmærksom på ikke at træne de lige mavemuskler for intensivt, da dette kan give delte mavemuskler.

Hvor kan jeg få inspiration om nye hold og workshops?

Her på siden lægger jeg altid nye hold og workshops op. Men vil du være sikker på at være den første til at høre om nyt og få masser af inspiration, så kan du både mit nyhedsbrev – for studiet eller online – og følge mig på facebook og instagram.

Tilmeld dig Move & Mind Studios nyhedsbrev her – og få en rabatkode til din første prøvetime i studiet 

Tilmeld dig Move & Mind Online’s nyhedsbrev her – og få en rabatkode til din første prøvetime til et livestream hold hjemmefra

FACEBOOKINSTAGRAMYOUTUBE
Indkøbskurv
Scroll to Top