Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er i danske kroner

Betaling

Der kan betales med visa-kort, Visa dankort, Mastercard og Mobilepay.

Ved faktura udstedt via mail kan ligeledes betales med Dankort. Kontakt Move & Mind for yderligere informationer

Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

Mobilepay nummer er 996688.

Sikkerhed

Stripe

www.yogo.dk er ansvarlig for betalingssystemerne via det online booking system på www.moveandmind.dk. De benytter sig af Stripe som gateway og indløser, og det hele kører igennem en sikker forbindelse (SSL). SSL krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med dit kort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

Quickpay

Quickpay benyttes til betalingsgateway på www.louiserostgaard.dk til betalinger med VISA, MasterCard, Amex, Diners, JCB og EuroCard. Quickpay er certificeret af PCI Security Standards Council.

Clearhaus

Clearhaus processerer betalingen på www.louiserostgaard.dk ved at indsamle, opbevare og udbetale de penge, du betaler.

Aflysning, reklamations- og fortrydelsesret samt opsigelse af abonnementer

Deltagelse på bevægelseshold

Deltagelse på hold bookes og betales via det online booking system Yogo. Der købes et klip, som kan benyttes til et hold – dette klip gælder i 60 dage. Betalingen trækkes på kortet ved booking.

Ønskes deltagelse på et hold annulleret, kan det ske i bookingsystemet op til 24 timer før et hold starter, og klippet tilbageføres og kan benyttes til et andet hold.

Afbud mindre end 24 timer før refunderes ikke. Du kan dog give din plads til en anden ved at kontakte Move & Mind på moveandmind@louiserostgaard.dk eller 22 48 66 67.

Klippekort

Klippekort kan købes via online booking systemet Yogo. Kun ved booking via bookingsystemet kan klippekort benyttes.

Deltageren skal melde afbud senest 24 timer før et hold, ellers benyttes klippet.

Et klippekort gælder i 1 år ved 10 klip og ½ år ved 5 klip og kan ikke refunderes. Klippekortet kan dog overdrages til en anden, og du skal kontakte Move & Mind, der vil sørge for dette. Den pågældende skal være oprettet i online bookingsystemet for, at det kan lade sig gøre.

Det er også muligt at tildele et klip til en anden deltager. Her skal Move & Mind Studio kontaktes og vil varetage dette. 

Elektroniske produkter og abonnementer

Der er ikke fortrydelsesret på elektroniske produkter som medlemsskab af universet LouiseRostgaard, e-bøger, online foredrag og online forløb.

Meldlemsskab af universet LouiseRostgaard fornyes automatisk hver måned. Opsigelse af abonnementet skal ske senest 14 dage før fornyelse. Dette sker på hjemmesiden www.louiserostgaard.dk under ‘Konto’ og ‘Mit abonnement’ eller ved at sende en mail til mail@louiserostgaard.dk.

Kurser, workshops og foredrag

Det er ikke muligt at få pengene retur, når billetten først er købt, men du må gerne overdrage din billet til en anden. Move & Mind skal modtage en email omkring dette senest 24 timer før arrangementet.

Aflysning

Move & Mind forbeholder sig retten til at aflyse hold, kurser, workshops og forløb ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet hold/kursus/foredrag med ledige pladser, alternativt at få klippet retur for hold eller pengene retur for kurser og workshops. Ved forløb vil der være en erstatningsgang. Move & Mind kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Move & Mind kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt

Fysiske produkter

Fysiske produkter som bøger, øjenpuder, massagebolde og yogasokker har 14 dages returret, og køber afholder selv afgifter i forbindelse med eventuel forsendelse af det købte produkt.

Rettigheder og copyright

Alle rettigheder til kurser, workshops, forløb og events samt digitale produkter tilhører Move & Mind ved LouiseRostgaard

LouiseRostgaard

Diætist med hjerte for mennesker

Psykoterapeut MPF

Ejer af Move & Mind Studio – pilates, yoga og mindfulness


CVR: 36304995
Byvej 9B, Meløse
3320 Skævinge

Tlf: 22486667

moveandmind@louiserostgaard.dk