\”Louise åbner nyt yogastudie i Meløse\” – Artikel i Hillerød Posten

Da jeg åbnede Hillerød Posten i denne uge, var det dejligt at se, at avisen havde fundet plads til en artikel om mit nye bevægelsesstudio med pilates, yoga og mindfulness.

Det er ingen hemmelighed, at jeg håber at se deltagere i Move & Mind Studio fra lokalområdet i Meløse, Skævinge og St. Lyngby – men da studiet ligger med supernem adgang fra hovedvejen mellem Hillerød og Frederiksværk, håber jeg naturligvis også, at der dukker deltagere op fra \”storbyerne\” 🙂

Journalisten fra Hillerød Posten har skrevet lidt om mine drømme, om hvordan min kæreste og jeg fandt huset her i Meløse, og mine tanker om, hvorfor pilates, yoga og mindfulness er så vigtig en bidragsyder til god trivsel.

Læs artiklen her
Link: \”Louise åbner nyt yogastudie i Meløse\” fra Hillerød Posten den 27. april 2022.

Indkøbskurv
Scroll to Top