Lyst og lækkert i Move & Mind Studio

Vi har brugt weekenden på at lysne Move & Mind Studio lidt \"🌸\"

Jeg slog hovedet i tirsdags, og det koster altid lidt, da jeg i forvejen har senfølger efter hjernerystelse. Til gengæld ved jeg efterhånden, at det at gå i flow med praktiske projekter er genialt for mig i tiden efter – og ingen skærmtid og heller ikke for mange lyde.

Så det har været den skønneste, praktiske weekend med min kæreste – og vi er også børnefri i to uger for første gang nogensinde :\"😍\"

Jeg er helt forelsket i Jotuns Lady farver, der også er på væggene i klinikken. Så en af væggene i studiet har fået den lækreste lyse, sarte kalkmaling – resten er blevet hvidt, så fornemmelsen i studiet nu er endnu mere lys og lækker \"😍\"

Vi ses i Move & Mind Studio.

\"\"
\"\"
Indkøbskurv
Scroll to Top