6 af mine mest populære programmer med yoga, pilates og yin yoga – på video

Kommer du (heller) ikke så ofte til Move & Mind Studio, som du gerne ville?

Nogle gange rammer livet bare. Børnene kræver mere, din bedre halvdel arbejder meget, dit arbejder kræver dig mere, for mange arrangementer i kalenderen eller andet.

Livet sker jo.

Udfordringen er, at både din krop og din sjæl kan have brug for åndehuller – bare til dig.

Din krop har brug for at blive bevæget, styrket, strukket. Dit sind har brug for en pause. Din sjæl har brug for at lande. Så hvad gør du, når du ikke altid har tiden men stadig gerne vil have den den effektive træning fra yoga og pilates? Eller den sublime ro fra yin yoga?

Du investerer i videopakken ‘Move & Mind på stuegulvet – eller med på din ferie.’

For så kan du rulle måtten ud, når ungerne er lagt i seng. For at skabe ro for dig selv og blide stræk. Eller du kan rulle måtten ud om morgenen inden arbejde og bruger 25 minutter på bevægelse og fokus på DIG. Eller ud i din have om eftermiddagen – bare din måtte, dig, naturen og min undervisning.

Det kan være piv-svært selv at finde ud af, hvilken bevægelse du skal lave. Være idérig og vide, hvad der egentlig er godt for kroppen. Og derfor har jeg lavet den her videopakke. For at du kan have mig med i lommen derhjemme.

Hvad end det er fordi, du er på ferie her til sommer, når studiet har åbent, eller det handler om at få mere af den her særlige bevægelse, vi laver sammen i Move & Mind Studio, så er videopakken til dig. Videopakken giver dig den mest fleksible bevægelse, hvor du stadig bliver guidet af mig.

Du har fornemmelsen af at være i studiet, men på dine helt egne præmisser.

Når du skaber adgang til videopakken, får du med det samme adgang til mine 6 mest populære programmer med yoga, pilates og yin yoga. Videoerne kan afspilles på alle devices og du har evig adgang.

Jeg vil nemlig så gerne hjælpe dig og din krop til at have det så godt som overhovedet muligt

Du finder ‘Move & Mind på stuegulvet – eller med på din ferie’ lige her

Kærlig hilsen
Louise

Indkøbskurv
Scroll to Top