Forskellen på Move & Mind Studio og fitnesscentret

SE hele Facebook videoen, hvor jeg fortæller om forskellen, her

Jeg talte med nogle deltagere efter et af holdene igår. De har været vant til at træne i fitness centre, og jeg har faktisk selv undervist i fitness center i 10 år. Og jeg har nydt det – men jeg har også gjort holdene til mine egne og præget dem.

Det var deltagerne dengang også meget bevidste om i feedbacken til mig – at jeg gjorde noget anderledes ift. de fleste instruktører.

I fitnesscenter får du ofte valuta for pengene ift. effektiv træning. Du kan jo faktisk komme ind, gå i maskiner, træne musklerne og være ude af centret igen på ½ time. Eller deltage på et hold, hvor I giver den max gas fra start til slut, og du kan være helt høj, når timen er ovre.

Og det kan jo også noget, den her form for træning. Ingen tvivl om det.

Jeg vil dog gerne noget andet – jeg vil gerne invitere dig dybere.

Dybere ind i din KROP, ind til et samarbejde med din krop, hvor du lytter. Og det kræver et langsommere tempo.

Det gør bestemt ikke træningen mindre effektiv, hvilket jeg netop talte med en af deltagerne om igår.

Hun mærker faktisk, at hun får dybere fat i fx sin core, og hun kan mærke sin krop mere, når bevægelserne er langsommere. Og kan fokusere på at spænde op de rigtige steder, så teknikken bliver bedre.

Og så inviterer jeg også til, at du kan lande dybere I DIG SELV.

I det travle liv, mange af os lever, har vi brug for åndehuller, hvor krop, sind og sjæl kan lande. Hvor vi kan komme under den del af os, der skal præstere og videre i to-do listen, og hvor vi kan lande i roen, og at vi lige her – midt i at vi ikke \’gør\’ noget, også gerne må være her.

Temaet her i oktober følger årstiden, hvor dagene bliver kortere og bladene så småt falder af træerne. Vi får mindre energi fra solen, men vi har stadig brug for opladning – som når træerne suger næring fra jorden.

Så hvor lader du op? Og nærer dig selv?

Jeg vil gerne være din hånd i ryggen til at finde ro og lade op, og du finder dine yndlingshold her

Kærlig hilsen

Louise

Indkøbskurv
Scroll to Top